ОНЛАЙН И МЕДИЙНО ПОВЕДЕНИЕ, “НЕТИКЕТ”. Представяне и комуникация в социалните мрежи, уеб пространството и други медии


30 октомври 2020 г. – ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
– остават 35 свободни места!

ВОДЕЩ:

Мария КасимоваМария Касимова-Моасе – сертифициран експерт и консултант по етикет и протокол, като обучението си в тези области получава в раз­лич­ни школи и училища в Париж, Лондон и Брюксел, сред които Minding Man­ners и International School of Protocol and Diplomacy. 

Консултант по имидж, медийно поведение и коучинг треньор. 
Мария Касимова е създател и собственик на Ma Studio. Като дъщеря на актьор и режисьорка, тя съчетава в себе си артистизма и организираността, които заедно я превръщат в журналист с успешна кариера.

Работила е в БНТ, предаването “Формула 5”, във всекидневници като “Стан­дарт”, “24 часа” и “Сега” и “Демокрация”, била е отговорен редактор на списание “Едно”, заместник главен и главен редактор на българското издание на списание ELLE, главен редактор на списание “Капитал LIGHT” и създател и главен редактор на списание за деловата жена НЕЯR.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

Времената се менят! В днешно време провеждането на онлайн срещи, обучения, конференции са не само възможност. Те вече са необходимост и са фактор за развитието, както на хората, така и на компаниите в почти всяка сфера на дейност. Значително се увеличава представянето и продажбата на продукти чрез различни платформи за онлайн комуникация. Изнесените офиси и възможността за работа от дома са почти ежедневие…

По цял свят се провеждат големи корпоративни и административни събития, отново в онлайн пространството. Във всеки един от тези случаи от огромно значение е представянето на хората в онлайн събитието, независимо от мащаба и вида му. Това обучение ще е изключително полезно за всеки човек, който би искал да подобри онлайн и медийното си поведение. Усъвършенствайте вашия онлайн профил в уеб пространството. Изградете вашия най-добър образ пред медии, в презентации, по време на конференции и интервюта, а дори и в социалните мрежи. 

etiket v internet

ПРОГРАМА И ТЕМИ ВКЛЮЧЕНИ В ОБУЧЕНИЕТО:

I. МЕДИЙНО ПОВЕДЕНИЕ, ПРЕДСТАВЯНЕ и НЕТИКЕТ (Интернет етикет):

– Как да се подготвим за изказване пред различни по тип и аудитория медии
– Специфика на телевизионния (и видео) формат. Подготовка за пред камера – практически умения.
– Подбор на дрехи и грим, ревизия на жестовете и мимиките, трикове за добро представяне. Позиране пред камери и фотоапарати.
– Онлайн профил – изграждане на цялостния образ чрез имейл адрес, профил в социална мрежа, участие и присъствие в онлайн групи, блог и влог, онлайн информация за всеки един от нас.
– Всеки е медия – видеоканали, социални мрежи, блогове, публични сайтове и тяхната функция да информират, да създават отношение, да легитимират слух или факт.

II. ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТИРАНЕ:

– Oнлайн интервю за работа – подготовка и представяне
– Онлайн работна среща – подготовка и правила на протичане
– Онлайн презентация – как да бъде интересна и оригинална
– Онлайн семинар – поведение на лектор и участник
– Изнесен офис и правилата на “кораба майка” – защо правилата в офиса често не са същите, когато работим от изнесен офис или онлайн

III. ФАЛШИВИ НОВИНИ И АЛТЕРНАТИВНИ ФАКТИ:

– Какво е фалшива новина и как работи тя
– Как да различаваме истинските от фалшивите новини
– Истината за алтернативните факти и ползването им за формиране на обществено мнение, настроение и гражданска активност
– Използване на фалшивите новини за менажиране на обществено мнение – в политиката, икономиката, рекламата, медиите, шоу бизнеса
– Журналистическите методи за ориентиране в информационния поток и обработване на информацията

ПРОГРАМА:ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
09.00 – 09.30 ч. Регистрация
09.30 – 11.00 ч. Учебна сесия 
11.00 – 11.30 ч. Кафе почивка
11.30 – 13.00 ч. Учебна сесия 
13.00 – 14.00 ч. Обедна почивка
14.00 – 15.30 ч. Учебна сесия 
15.30 – 16.00 ч. Кафе почивка
16.00 – 17.00 ч. Учебна сесия
  • Такса обучение
  • Консултации с лектора по време на обучението
  • Фактура за участие
  • Сертификат за участие в семинар
ЦЕНА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
  • 120 лв. без ДДС на участник

Специални отстъпки:
• 10% при регистрация до 4 октомври 2020 г.
• 5% при регистрация на повече от 1 участник

Плащането се извършва по проформа фактура, която ще получите на е-мейл след попълване на формата. За да е валидна регистрацията, трябва сумата да се заплати до 7 дни след получаване на проформа фактурата!

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:

За регистрация на повече от 3 участника или група участници, моля пишете ни на [email protected] или се свържете с нас на: